06 August 2015

Sayaiday dan Ayueidris Giveaway August 2015

Assalamualaikum


Tak pernah-pernah join giveaway yang macam ni. Selalu join yang prize dia macam sebungkus biskut chipsmore ataupun sebotol tester ubat ketiak ja.

But this time nak try tengok. Mana tau kot rezeki anak-anak. dah lama tak bawak family jalan-jalan especially anak-anak. paling jauh....playground belakang umah.hehe.




Jom ramai-ramai join giveaway yang dianjurkan di blog Sayaiday.com dan Ayueidris.com 
Antara hadiah yang ditawarkan adalah :


+ 1 x Penginapan 2 hari 1 malam di The Kabin,Jeram Selangor *
+ 2 keping tiket Aquaria KLCC
+ Sebuah buku karya Dr. Anwar Fazal, Tribulasi 365
+ RM30 Voucher Parkamaya
+ RM150 Voucher Parkamaya
+ RM50 Voucher Pak John Steamboat
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 6 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 10 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 12 Mangkuk Boat Noodle)
+ Outdoor Photoshoot by Islam (Website)
+ 5 set Chrochet Heart (5 pemenang)


Seramain 15 Pemenang Bertuah dan Contest berakhir pada 19 August 2015.





Klik Link ini untuk join contest : http://goo.gl/H0lgNa


ok.bye.

3 comments:

scheetah said...

Salam,

selamat bersegmen, good luck !

http://www.honeyonnee.com/2015/08/sayaiday-dan-ayueidris-giveaway-august.html

confdeb said...

emput singgah..

http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/08/sayaiday-dan-ayueidris-giveaway-august.html

Cik Adda said...

Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. Selamat hari raya :)


GA RAYA 2015 BLOG JAKET BIRU (15.8)

Rania Turn's 1 GiveAway!(18.8)

Sayaiday dan Ayueidris Giveaway (19Aug)

GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (25Aug)