27 September 2011

Misi mencari barang baby bermula ~ weeee...

Weekend haritu balik kampung Perlis. oleh sebab bajet nak start beli barang baby sikit-sikit bulan ni.so bermula la sudah misi itu. nampaknya ada orang terlebih excited.pantang masuk kedai barang baby,kalau boleh semua barang dia nak beli.bukan nak reti compare harga.main redah ja.siapa lagi kalo bukan bapaknya si baby.

owhh..lupa..nak ucap tahniah kepada suamiku yang dicintai. TAHNIAH sebab telah bertambah lagi satu calit di lengan. alhamdulillah..rezeki anak. semoga lepas ni kerja lagi rajin, kumpul duit banyak-banyak.mana tau bleh beli kereta idaman kalbu. dapat duduk rumah atas tanah.hehehehe. i lap u lah!

ok.sambung balik.balik kampung.pergi butik anakku nak cuci mata.tapi terbeli beg baby satu.pastu tambah lagi 10hinggit dapat beg mummy satu.terbekenan botol susu anakku dan terbeli satu.

pastu pegi jalan-jalan kat The Store (pasaraya terhebat di Perlis..harharhar =P). jalan-jalan kat bahagian baby.hubby sibuk nak beli bedak ada promotion.so belilah.bedak, shower foam,shampoo. beli tuala sehelai.

done. tak banyak pun.tapi duit kuar cam hapa lagi. tapi serius seronok bila jalan-jalan tengok barang baby, shopping barang baby.

keesokkannya pergi padang besar. cari tilam kekabu baby. satu set RM50 sahaja. without sarung la.kira murah la tu. tilam saiz besar.muat la nak letak dalam baby cot.tapi tak beli lagi.sebab tak sempat nak ushar dengan lebih mendalam lagi.hehehe. sarung tilam dan bantal ingat nak jahit sendiri ja. boleh pilih corak yang suka kan. oleh sebab tak tau baby girl or boy. so beli tilam gondol la dulu nanti.

nanti balik perlis lagi sekali baru nak beli tilam. dan cari bakul. nak pergi seberang terus. Thailand...kong krap..kong krap..

ok.bye.

3 comments:

Cik Suheela said...

tahniah.. ;)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

kat perlis , ada the stor je ke?
is duk cari jugak ni... terhad je tempat nak pi cari... is cari baby cots

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is folo sini (^___^) salam ukhwah