29 September 2011

Alamak tertengok ending cita HUI JIA DE YOU HUO pulak

ada entry sebelum-sebelum ni aku cakap pasal cita cina kat TV2 tu. HUI JIA DE YOU HUO or The Temptation To Go Home.hehehehe.

dok godek-godek youtube cari OST cita tu, tapi terjumpa pulak cita dia dari episod mula sampai habis.tapi gatal tangan pi tekan tengok ending.so dah tau dah la ending camna.

kalau siapa-siapa yang minat jugak dengan OST drama ni, tajuk lagu yang masa starting drama tu ialah Can't Forgive. kalau versi Chinese nyanyian Lujia Lu dan kalau versi Korea nyanyian Cha Soo Kyung.

klik sini >>> Chinese/Mandarin version
klik sini >>> Korean version

tapi dalam youtube tak ada subtitle. so aku pandai-pandai la teka sendiri apa dia cakap. ending dia gabungan sad dan happy ending.hehehe.tak kira, nak story jugak sikit.hehehe.

Last sekali, Ai Li dan Shi Xian mati. Pin Ru kahwin dengan Wen Yuan. Abang Ping Ru kahwin dengan Bao Lian (kakak Shi Xian). Shan Shan yang sebenarnya tak mati lagi. dan they lived happily ever after..begitulah.

tapi masih tak tau apa terjadi diantara tu. so masih perlu tunggu tiap hari depan TV2, pukul 6 sampai 7.

menjadikan aku pun ber-temptation to go home to watch the drama. sekian.

1 comment:

Zaza Zafran 귀여운 said...

ada link episod akhir die tak..cari benda merapu yang kuar..huhu