28 December 2012

5 Blogs Yang Paling Kerap Saya Singgah 2013 - campaign oleh Farah Rahim



kempen anjuran kak Farah Rahim [Not Just a Mom]. dah lama tak join kempen camni. cuti-cuti ni boring-borin best jugak layan kan.ok.

5 blogs yang paling kerap saya singgah ialah:

#1 :  Of course la blog kak Farah Rahim(kipas....kipas...).tapi tak lama mana la sangat.tu pun lepas join group HSFFYB. tapi just jadi silent reader saja.but tiap kali online, mesti jenguk blog kak Farah.walaupun tak ada update terbaru, jenguk jugak entry-entry lama.hehehe.

#2 : Zie Madini. Blog zie ni pun dulu silent reader ja.lama-lama baru jadi follower. i memang suka jadi silent reader.hehehe.start baca blog zie lama dah. dari 2010 lagi.time tu kakak i ja yang baca, tapi i pun berjangkit sekali.hehe.

#3 : Ustazah Siti Khadijah. Lepas baca blog ustazah khadijah ni, rasa letih uruskan anak terus hilang. jadi bersemangat nak didik anak.banyak ilmu boleh ambil dari blog ni.

#4 : Princess_N. Blog pun saya start baca masa mula-mula saya ada blog.pun pengaruh dari kakak saya jugak.

#5 : Model 80an. Blog kak Nani Rostam ni rasanya quite femes kot.saya selalu baca untuk tau pasal resepi dan pasal anak-anak dia yang berbakat tu.

Tamat sudah senarai blog yang saya selalu jengah.ada lagi blog-blog lain.tapi yang paling kerap saya jengah 5 blog ni la.kira ni 5 blog teratas la.hehehe.

ok. tamat kempen. Thanks kak Farah! ^_^
 

1 comment:

Farah Rahim said...

wow...thanks for the list
Ada blog ustazah semua cukup hehehe
Menarik semuanya. So I will add to my reading list :)

My Recent Post :

5 Blogs Paling Kerap Saya Singgah 2013