24 June 2014

saya dah selamat...memberanakkan diri.alhamdulillah.

Alhamdulillah.dah selamat bersalin pada 9 june 2014.bahaha! Dah 2 minggu baru nak post.

Well..kena tunggu emosi stabil sket baru bleh menaip.ni pun malas gila nak taip sebab guna phone ja.terkemut-kemut.macam nak hempuk phone ni sebab jari asyik salah taip.

Bajet nak tunggu 15 june kan.tapi baby tak sabaq nak kuaq.nasik baik la dah amik cuti awal seminggu.baby girl.so i skang dah ada 2 pembantu di dapur.hehehe.

Ok lah.nanti story lagi yang lebih-lebih.sekarang nak tidoq.bye.


3 comments:

siti natrah said...

tahniah husna..baby girl lagi yer..saya nak usaha yang ke4 lah bby girl lak..3 dah hero,nak cari teman kat dapur gaklah..selamat mengganti puasalah nanti yer..huhu..as salam

Husna Za said...

Tq..wa..3 hero..hehe.sy next bby la kot mngharap hero plak kan.tp tgu mek2 ni besaq sket..hehe

~~Masha~~ said...

Congratz Husna..yeay..dh 2 org gugurl dh skrg..smpai la ni xjumpa2 lg..haha..Selamat Berpantang di bulan Ramadhan..hehe..cm kte dulu bersalin tros bulan posa..