15 June 2015

Andrea SSC dah dapat oii

Assalamualaikum.

Alhamdulillah.dah dapat pun SSC Andrea order haritu.konon sempena besday si Amni 1tahun haritu.kononnya lah kan.

Takmo cakap banyak nak story first impression dululah.kalo nak review kena tunggu pakai kuaq meronggeng dlulah bru feel camana.kalo bw lama2 rasa camana semua kan.

So,firstly nak ckp puas hati lah.corak comel.kain lembut.panĂ s ke tak xtau lg lah.try up Aufa.xbrapa nak M shape sgt.boleh la.nak up Amni dah kelupoq mcm hapa lg.haha.tp takpa sebab ada footrest.



Drool pad pilihan ayahanda.kihkih



Rasanya Andrea ni plain ja panel asal dia.then kedai jahit kain bercorak.jadilah comel camni.

Tapi kalo ikut buku manual dia.ada ja yang bercorak tapi tak cantik sangat.so lepas ni kalo agak jemu dengan corak owlie ni bleh la rajinkan diri jahit corak designer cotton lain yang cun.kot nak bagi nampak macam tula ka kan.kahkah.

Klah.nanti dah try kat luar aku review lain ye.

Bye.

2 comments:

~~Masha~~ said...

Bleh lg eh nk kendong aufa tu..berat aufa brape husna?..
beli on9 ke..nk link..hehe..

Husna Za said...

Beli kat cozybaby.biz.com masha.byk corak comel2.aufa ringan ja dia...so bleh kendong lg.hehehe.