25 November 2010

Fenomena 2 Alam?Putar Alam?

rambut i telah dipatenkan.no copy-copy ya.PeaCe!


aku baru tau rupanya dR Rozmey ni dulu bekas pakar sakit puan (?). tengok banyak sangat kot puan yang kesakitan, tu yang nak jadi bisnesman..

hoish..aku memang tak boleh blah betul la dengan dR Rozmey nih.awat yang sangap sangat nak glamor ni.setahun sebelum filem tayang dah sibuk canang untung berpuluh juta.untung berpuluh juta tu,rupiah boleh la kot.pasti boleh.hehehe.tapi kalau rupiah pun failed,dR Rozmey sila pergi buat rawatan kat Yun Nam Hair Care lah,takut nanti habis luruh rambut dia yang gila smart tu.

siapa yang rasa macam nak menghabiskan duit sila pergi menonton filem gempak habis '2 Alam'.sure habis wayang,drive keta masuk longkang sebab terlampau tertekan dengan memori menonton filem gempak itu.hahaha.ish..jahatnya mulut i nih.kawan-kawan,tak baik tau mengata orang begini.hukhuk.bagus la dR Rozmey yakin pada diri sendiri.tapi keyakinan tu nampak macam dah sampai tahap riak dan cakap besar tahap dewa.ok,berhenti disini sebelum sesi mengumpat bermula semula.

filem yang telah membuatkan penayangan filem 'Harry Potter' ditangguhkan selama 18bulan ~ haha


3 comments:

~terataibungaindah~ said...

ayat last tu fakta ke ape?
haaha

HusNa said...

hahaha..ayat last tu betol la..dia mmg cakap cmtu.dia kata filem dia akn havoc smpai harry potter kena tangguh nak bg laluan kat filem 2 alam tu.tapi yg 18bulan tu auta ja.hehehe..

Intan Junsu said...

hahahaaaa!sengal husna...gugur rambut dRRozmey baca post neh.lol! :D