27 February 2013

Mari Menggalak dengan 'Your Name In Korean' !

hari ni hari Rabu. tengah tunggu keja masuk.sekarang cuma kena revise notes. bila revise-meng-revise dan baca-membaca ni, mata pon setan dok bergayutan.jadinya kena rehat sat, meraban sat pastu baru boleh sambung balik.bukan tak boleh basuh muka, tapi memang tak berkesan sebab opis sejuk macam dok obersea.

jadi, Wordless Wednesday kita tukar jadi Hari Menggalak. Galak means gedik. ni aku amik dari Facebook Choclairs Malaysia (ada kenangan dengan coklat Choclairs masa sekolah,sebab tu like page Choclairs..teheeee)

skang tengok budak-budak hingusan asyik-asyik k-pop.meluat pulak aku.serius tak minat langsung artis korea.tapi aku dulu time uni pon rajin jugak la tengok drama korea.teringat sorang housemate aku dulu, tido pun nak kena pasang lagu korea.ntah apa-apa la.

so jom try main ni plak.

 
Nama aku LEE JI HWA. tak sedap langsung. budak chinese kat opis aku ni kata nak differentiate antara nama chinese pompuan dan lelaki adalah dari sebutan dia.kalau sebutan soft sket tu pompuan la.kalo kasar ja sebutan, nama laki la.so aku teka korean and japanese name pon sama la kot. LEE JI HWA. bunyi macam pompuan.hehehe.

jadi apa nama anda-anda luar sana yang pemalas macam saya harini? :p
 
 

2 comments:

king said...

LEE YONG HEE! comei kan nama aku? kakakaka

Husna Za said...

yong hee..bleh tahan..cam nama retis pon ada.hehehe