21 April 2011

3 Idiots

i never thought of watching a hindi movie unless..it is a SATURDAY's AFTERNOON. tambahan lagi movie hindi tu pasal cintan-cintun.memang tak layan la dek non.except for Kuch Kuch Hota Hai.hehehe.

ni nak story pasal satu cerita hindi bertajuk 3 Idiots. yes..yes...i know..cerita ni kuar tahun 2009.dah lama.tapi nak buat camna aku baru tengok kan. tu pun sebab officemate cadangkan. kalo tak harem la nak tengok melainkan letak kapak kat leher.tapi kalau anda seorang engineer, mungkin akan lebih terasa ummphh nya bila tengok cerita ni. memang best dan banyak pengajaran.kalo doktor, programmer etc pun boleh tengok.yang penting pengajaran yang ada tu.

baca sinopsis kat sini ye ---> 3 Idiots Synopsis



lepas tengok gambar ni rasa macam semangat sket.kununnya.hehehe. overall aku bagi 4setengah bintang.

XOXOXO

bye.

2 comments:

~atieput3~ said...

bestkan?
sy tgk masa final exam. tgh stdy.mula2 tu bukak jugak buku. tp makin lama buku tutup. mata mmg fkus kt lappy. kejap2 bergenang.kejap2 gelak..

tp mmg best! =p

Husna said...

hahaha..haah..sat2 meleleh air mata..sat2 dok gelak sorg2.husband kata, padia dok teriak sorg2 nih..emo btoi..hehehe