21 April 2014

Projek DIY Coming Soon


Time pregnant Aufa 8 bulan, buat operasi menjahit tirai. Kali ni pun ada projek menjahit jugak.saja nak susahkan diri sendiri walaupun tak larat.hehehe.

Kali ni nak jahit sarung tilam plak. tilam yang ready made tu ja.yang Aufa punya.tapi dah lama, sarung dia dah lusuh sikit. so saja nak jahitkan sarung baru. tak tau la berjaya ka dak ni. kain dah beli.tak tau la bila nak potong.

takut semangat ja lebih, last skali hantaq balik kampung, suruh mak jahitkan.hehehe.

Go! Go! Chaiyok!!

2 comments:

datulkisya said...

hehe biru cma baby boy je ni

Husna Za said...

dok aih...girl jugak katanya...saja galak beli biru..hahaha.pening dah tengok pink..