10 January 2011

Apa dah jadi nih?!!! arrgghhhh!!!!

tiba-tiba PANIC ATTACK! mula melayari internet dengan hati gembira dan bersenang-lenang. then tiba-tiba harini termasuk.terjerumus,terjah blog-blog Bride-To-Be yang tarikh perkahwinan lebih kurang aku dan persiapan mereka sangat SUPERB!! dah 90% completed !

wuuwaawoowuuwuuu....apa dah jadi ni..aku cuma siap 5% ja ni.tiba-tiba baru nak terpikir,aku nak kahwin ke tak eh?ke tak nak?ke nak lari dari rumah jeww?apa nak buat??

ni semua gara-gara tarikh asyik berubah-rubah + encik tunang bermalas-malasan (ok.dah mula salahkan orang lain padahal diri sendiri yang malas dan asyik berpoya-poya).gilalah kali ni.haritu tunang pun buat last minute.tapi takpa lah tunang ja.paling koman sua tangan kuar ikut celah pintu supaya bakal MIL dapat sarungkan cincin.hehe.ish.macamana ni.penyakit..penyakit..

what happen nih.tiba-tiba rasa macam dah tertekan (oOps..penah ke aku rasa tertekan sebelum ni?hurrmm).argghhh..kawen pakai kain batik, baju kedah.bole tak agak-agak? pelamin amik bentang tikar bawah pokok.angin sepoi-sepoi nyaman gitu. ish,kira bole la ni.DIY la katakan.apa la sangat.hahahah..sapa nak tolong jadi wedding planner untuk aku sat?tolong sat.please..tolong ketuk kepala aku bagi rajin sikit.

2 comments:

in☂an Jun$u said...

sengal la ang ni...bahaya tau x?mmg nk kne ketuk ngan aku la ni!setel yg wajib dlu..g kursus,isi borang bagai tu..amek HIV test.pastu tang pelamin ke hape,mintak tlg parents angpa tlg.

aku lak yg lebih2..haha!

Husna said...

owh tidak...parents takkan tlg la bab2 pelamin ni..parents cuma tlg tang makan2,nak memanggil jeww...yg lain settle sendirik2.uuwwaaaaaaa!!!