21 January 2011

1 month and 3 weeks to go, Preparation 30peratus??!

30%...30%...tak mau kawen..tak mau kawen...wuwuwuuuuuu...

dah buat appointment dengan kedai pengantin.nak buat baju baru.cheh, masa dah suntuk ada hati mau buat baju baru ye.hapa plak..orang dah offer nak buatkan baju baru dengan harga berpatutan,takkan cek nak tolak pulak kan.cek lagi suka sebab boleh pilih design dan tema sendiri.hikhikhik.tema cek secara rasminya ialah
Turquoise Brown

dan idaman hati buat masa ini ialah

tema dan design baju
Pelamin
Hiasan Katil
Meja Makan
Contoh Kad Kahwin
i akan cuba DIY pomander ball macam ni tapi jadi hand bouquet untuk bunga tangan akad nikah. untuk majlis nanti takyah sebab sekali pakej dengan baju semua.

ok.ni baru perancangan.tak terlaksana lagi.kita macam angan-angan mat jenin la kan.hehehe.ok la tu.ada jugak impian kan.harap semua yang nak ni jadi kenyataan.

husna, chaiyok,chaiyok!!!!

[credit to pemilik gambar-gambar diatas ye.aku pun dah lupa kat mana aku ambil gambar-gambar ni semua.mintak maaf ye tuan gambar.]


5 comments:

airaniez wirdani said...

nice! turqoise n brown gabungan yg menarik..slmt pengantin baru~

Husna said...

yup.hehehe..tme kasih~

in☂an Jun$u said...

kasi kencang sket preparation tu..haizz.

Husna said...

kencang2 jugak..bajet jgn lebih dah.satgi pas kawen dok garu kepala.hehehe

Semek said...

bestnyer..teringat zaman aku kawin hr tu..wat preparation betul2 tau..semoga semuanya berjalan lancar! :)